Telenews

Afër 2 mijë gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 963 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.
Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur edhe 25 aksidente me të lënduar dhe 34 me dëme materiale.
Ndryshe, në 24 orët e fundit janë arrestuar edhe 21 persona dhe 11 janë dërguar në mbajtje.

Të ngajshme

Albulena Haxhiu tregon se kur e dërgojnë kodin civil në Kuvend

Donat Hashani

Qeveria vendos për polisën e sigurimit kufitar për mërgimtarët

Donat Hashani

Komuna e Gjakovës kufizon konkurrencën e lirë në tenderin 4 milionësh

Donat Hashani