Telenews

Al Trade Market me super-aksion për nder të Kurban Bajramit

 

 

Al Trade Market sjell edhe një super-aksion, kësaj rradhe për nder të Kurban Bajramit i cili festohet të dielën me 16 qershor.

Në pothuajse të gjitha pikat e tyre në qytetet e Prishtinës, Fushë Kosovë e Drenasit, keni mundësinë të mbushni shportat familjare me super-aksion i cili zgjat deri me 18 Qershor.

Shihni detajet në fletushkën e mëposhtme për pikat në Drenas:

Derisa për pikat në Prishtinë e Fushë Kosovë, shihni fletushkën si në vijim:

Al Trade Market – Për ty dhe familjen.

Të ngajshme

Maarif School Kosova zë vendin e parë në botë për shkencën

Donat Hashani

Doctor Smile – Përvoja e përkryer e kujdesit dentar për dhëmbët tuaj

Donat Hashani

Vihet gurthemeli i objektit ”Linda 19”

Donat Hashani