Telenews

Al Trade vë gurthemelin e objektit ”Linda 20” në Fushë Kosovë

Gjiganti i njohur i ndërtimit, Al Trade po vazhdon me punë cilësore në ndërtimin e komplekseve më të mira në vendin tonë.

Kjo kompani me eksperiencë të madhe, sot ka vënë gurthemelin e objektit më të ri në rrugën Fazli Grajqevci në Fushë Kosovë, me emërtimin “Linda 20”.

Al Trade ndër vite ka dëshmuar se çdo projekt i tyre është i cilësuar për ndërtim të përsosur dhe standarde të larta. E përjashtim nuk bën as objekti më i ri që pritet të ketë një pamje fenomenale.

E patjetër që ky objekt është vendi ideal që ti dhe familja jote të filloni një jetë të re dhe plot komoditet.

Kontaktoni që sot në Al Trade dhe blini banesën e duhur për familjen tuaj sa s’është vonë. Mos harroni që ndërtimet cilësore çdoherë shiten shpejtë.

Së bashku, jemi të lumtur!

Për më shumë informacione kontaktoni:

Facebook: Al Trade Center

E-mail: info@altradecenter.com

Nr.tel: 0800 77 770 / 049 777 127 / 049 318 676 / 044 976 777 / 043 989 111

Të ngajshme

Storie e suksesit – Optika Moda një shembull që duhet ndjekur nga të gjithë (VIDEO)

Donat Hashani

Al Trade Market me super-aksion për nder të Kurban Bajramit

Donat Hashani

Teknikë e bardhë – Kuvilabi transformon shtëpinë tuaj me paisjet më të mira në treg

Donat Hashani