Telenews

Alarm për Evropën: Ukraina bllokon eksportimin e drithërave, sheqerit – kripës e mishit

Eksportimi i thekrës, elbit, sheqerit, kripës dhe mishit, do të ndalohen deri në fund të këtij viti në Ukrainë.
Ukraina është vendi i katërt në botë sa i përket eksportit të miellit, ku 20 për qind mbulon Bashkimin Evropian me grurë.
Me këtë nënkuptohet se mund të ketë mungesë të produketeve ushqimore në kontinentin e Evropës për shkak të këtyre ndryshimeve.
Gjithashtu bllokun e BE-së e mbulon me shumë produkte tjera ushqimore – përfshirë atë me mjaltë që shkon deri në 80 për qind.

Të ngajshme

Xhamia në Prishtinë shtron iftare falas për studentët dhe familjet në nevojë

Donat Hashani

“5-she e ka pasë në Kushtetutë”- Profesori ia tërheq vërejtjen Blerim Gashit: Ke qenë më i qetë

Donat Hashani

Çfarë thonë serbët dhe shqiptarët në Mitrovicë për takimin në Ohër

Donat Hashani