Telenews

BEKË BERISHA – DREJTORIT TË POLICISË: I KAM PRU PYETJET QË UA KENI QITË NË TEST TË RINJVE, TE SHOHIM A PO I DIN TI PËRGJIGJET

Berisha tha se profesorët kanë shëruar kompleke duke vendosur pyetje të vështira dhe të cilat, Berisha tha se ua ka sjell deputetëve nëse munden me i zgjedhë.
“Kanë apliku mbi 11 mijë, kanë marrë pjesë mbi 8 mijë, kanë fitu mbi 1 mijë. A u plotësu numri i rekrutëve që e keni pasë, a ka ra sistemi disa herë, sistemi digjital që u kanë ky për herë të parë.
Pyetjet e potencove disa herë që kanë qenë të lehta, unë ua kam pru deputetëve disa pyetje por me i pru sot qetu nuk e di a dini me i zgjedhë.
Jemi tuj folë për rekrutë për djem e vajza që janë të ri, dihet çfarë niveli të arsimit kemi se jemi në listë në fund, e me i ngarku aq shumë ata, me profesora që shërojnë komplekse të veta”, tha Berisha.

Të ngajshme

Rrahmani: Edhe 100 herë me më thirrë Kombëtarja e mos me më fut në lojë, unë vij prapë

Hafize Elshani

Moti sot: I vranët dhe me diell, temperaturat deri në 13 gradë

Hafize Elshani

Bajrami: Nëpër dyqane në veri dhe pjesë tjera serbët ende paguajnë me dinarë

Donat Hashani