Telenews

Blerando i kërkon Shqipes t’ia kthejë Follow-in në Instagram (VIDEO)

Blerando në Post Big Brother ka kërkuar diçka nga Shqipja.

Ai i tha asaj që shtatë ditë është duke e pritur që t’ia kthejë followin në Instagram.

Më tutje Blerando i kërkoi asaj po këtë gjë në këtë spektakël, që t’ia kthej Shqipja followin.

Ndërsa Shqipja i tha se ajo e ka kontaktuar atë po në Instagram.

E për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Të ngajshme

Atletico Madrid përdorë këngën e Ledri Vulës për sondazhet e klubit

Donat Hashani

Mc Kresha dhe Lyrical Son me bashkëpunimin e ri ”Perla” (VIDEO)

Edmond Vila

Producenti Ilir Geci “dridh” Stambollin me eventin “The Best Of Europe Awards 2024”

Edmond Vila