Telenews

BSPK-JA VENDOS, KY ËSHTË VENDIMI PËR GREVAT

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës, ka vendosur për grevë njëorëshe më 12 maj, pas mbledhjes së mbajtur sot.
Raportohet se përveç kësaj, është marrë vendim që BSPK të mbajë protestë të madhe edhe më 20 maj.
Këto vendime pritet të publikohen shpejtë.

Të ngajshme

Ministria e Mjedisit gjobit rëndë Komunën e Pejës dhe kryetarin Muhaxheri, publikon arsyetimin e thuktë

Donat Hashani

Falet namazi i Fitër Bajramit

Donat Hashani

Kurti bën iftar me dy familjët e heronjëve Enver Zymberi e Afrim Bunjaku

Donat Hashani