Telenews

DALJE E ULËT E VOTUESVE DERI NË ORËN 16:00 NË PRESHEVË

Kryesuesi i Këshillit Zgjedhor në komunën e Preshevës, Alban Mehmeti ka bërë të ditur se deri në orën 16:00 kanë dalë për të votuar vetëm 4020 qytetarë, apo 9.5 për qind e qytetarëve.
Ai tha se për KosovaPress se procesi zgjedhor ka shkuar në rregull dhe pa incidente.
“Procesi ka shkuar në rregull dhe i qetë. Deri tani s’ka pasur ndonjë parregullsi, përveç dalja është jashtëzakonisht e vogël. Nga gjithsej 44 mijë votues që ka komuna e Preshevës, deri në orën 16:00 kanë votuar 4020 votues, apo 9.5 për qind e votuesve”, tha ai./KSP/.

Të ngajshme

Vizitën e parë brenda organizatës policore, drejtori i PK-ës e realizoi në stacionet policore në veri të vendit

Donat Hashani

Hoti: Pika për të zhdukurit u refuzua mbi katër herë, deklarata të nënshkruhet ditët në vijim

Donat Hashani

Përplasje mendimesh mes ish-ministrit të Kosovës dhe Veton Surroit

Donat Hashani