Telenews

“Dukagjini” dhe “Pearson” në këndin e Fakultetit të Filologjisë në kuadër të konferencës “Ket Net”

Shtëpia Botuese “Dukagjini” në bashkëpunim me “Pearson Education” sot kanë sjellur një mori librash në këndin e Fakultetit të Filologjisë në kuadër të konferencës “Ket Net”.

Aty do të mund të njoftoheni nga afër me të gjitha edicionet e librave të gjuhës angleze të “Dukagjini” në bashkëpunim me “Pearson” që sjell për mësimdhënësit e nxënësit, për të gjitha klasat:

  • parashkollor “My Little Island”,
  • klasat 1-3 “Yazoo”,
  • klasat 4-6 “Today”,
  • klasat 7-9 “Wider World” dhe
  • klasat 10-12 “Focus”.

Dukagjini ju mirëpret gjatë gjithë ditës sot.

source

Të ngajshme

Kurti fajësoi opozitën se po i shtynë zgjedhjet, Bajrami: Lojë e dështuar

Statovci e zë ngushtë kryehoxhën e Podujevës: A është e vërtetë, shprehja e famshme “Boni çka ju thojmë, e mos boni çka bojmë na”

Donat Hashani

KRU Prishtina sot zhvillon aksion të madh për shkyqje në këtë lagje të Prishtinës

Donat Hashani