Telenews

Ekspertët: Mbrëmja e së premtes, më e mira për të bërë seks

Duke qenë se e premta është dita para fundjavës, ku shumica e njerëzve e kanë pushim, konsiderohet se mbrëmja e saj është koha më e mirë për të bërë srks.

Kthimi pas punës, pas një jave të tërë pune dhe ideja se dy ditët në vazhdim janë pushim, e bën më eksitues faktin se do ta takoni partnerin tuaj.

Seksi i pasditës në përgjithësi, sipas studimeve është më i mirë, sesa ai i paraditës, sepse largon lodhjen e gjithë ditës.

Ndërkaq, të premten pasdite, shumë çifte preferojnë që të bëjnë seks edhe jashtë shtëpisë, në ndonjë ambient tjetër, në mënyrë që nata e tyre të jetë akoma më speciale.

Të ngajshme

Skender Hasi publikon këngën “Jo nuk shkelet kurrë Drenica”

Donat Hashani

Raportohet për dy tërmete në Turqi

Hafize Elshani

Ismaili: Rritja ekonomike për vitin 2022 ishte 3.5%, inflacioni 11.6%

Donat Hashani