Telenews

Fillon ndërtimi i Objektit E në kompleksin Linda Premium Residence në Prishtinë

Çdo herë kur jeni me familje dhe kërkoni një vendbanim të përshtatshëm dhe të sigurt për të jetuar, Al Trade është zgjedhja e duhur që ju ofron më të mirën menjëherë. Me përkushtim të pandërprerë për realizimin e projekteve cilësore, Al Trade ka dëshmuar që është lider në ndërtim të përsosur dhe arkitekturë unike.

Ndërtesa banesore E, pjesë e kompleksit Linda Premium Residence në Prishtinë, që tani ka vendosur gurthemelin, pritet të jetë një ndër objektet më unike dhe moderne në kryeqytet. Planifikimi i hollësishëm dhe strategjik është thelbi i menaxhimit të suksesshëm të çdo projekti ndërtimor. Sa më kompleks dhe modern të jetë projekti, aq më shumë planifikim dhe kujdes kërkohet, duke e bërë atë të veçantë dhe maksimizuar efikasitetin, për të ofruar rezultatet e dëshiruara në çdo ndërtim të realizuar nga Al Trade.

Ky objekt do të përfshijë shumë hapësira funksionale, duke ju ofruar juve dhe fëmijëve tuaj një ndjenjë sigurie dhe rehatie në lagjen tuaj. Qetësia dhe rehatia janë parime themelore të Al Trade, mbi të cilat realizohet çdo projekt. Linda Premium Residence është mishërimi i këtyre parimeve, duke ofruar një jetë komode dhe të sigurt për të gjithë banorët e saj. Ndërtimi i Objektit E është një arritje e madhe për familjen e Al Trade, duke ofruar të gjitha kushtet themelore dhe më shumë për jetesën tuaj.

Për më shumë informacione, kontaktoni në:
– Facebook: Al Trade Center
– Nr. tel: 0800 77770
– E-mail: info@altradecenter.com

Të ngajshme

Doctor Smile – Përvoja e përkryer e kujdesit dentar për dhëmbët tuaj

Donat Hashani

Vihet gurthemeli i objektit ”Linda 19”

Donat Hashani

Filloni udhëtimin e karrierës tuaj në Kolegjin Biznesi – Regjistrohuni Tani

Donat Hashani