Telenews

KAPEN MALLRA TË KONTRABANDUARA NGA SERBIA NË KIJEVË DHE LIPJAN

Njësitet antikontrabantë të Doganës së Kosovës kanë hasur në mallra pa dokumentacion të prejardhjes, të kontrabanduara nga Serbia.
“Me saktësisht njësitet antikontrabandë të Doganës së Kosovës kanë ushtruar kontroll në dy lokacione (Kijevë dhe Lipjan) dhe me kete rast është hasur në mallra pa dokumentacion të prejardhjes, rrjedhimisht i kontrabanduar nga Serbia”, thuhet në njoftimin e Doganës.
Dogana ka njoftuar se në lokacion janë gjetur 550 litra vaj ushqimor, ndërsa në lokacionin e dytë janë gjetur 800 litra pije Coca Cola.
Mallrat janë sekuestruar dhe rastet janë referuar në procedurë kundërvajtëse.
“Në lokacionin e parë janë gjetur 550 Litra Vaj Ushqimor me origjinë nga Serbia, derisa në lokacionin e dytë janë gjetur rreth 800 Litra Pije Coca Cola me origjinë nga Serbia. Mallrat janë sekuestruar dhe rastet janë referuar në procedurë kundërvajtëse” ka njoftuar Dogana.

Të ngajshme

Parlamenti Evropian më 18 prill pritet të votojë për liberalizimin e vizave për kosovarët

Donat Hashani

Vizitën e parë brenda organizatës policore, drejtori i PK-ës e realizoi në stacionet policore në veri të vendit

Donat Hashani

Hoti: Pika për të zhdukurit u refuzua mbi katër herë, deklarata të nënshkruhet ditët në vijim

Donat Hashani