Telenews

Komuna e Mitrovicës ndalon qarkullimin e trotinetëve elektrikë në hapësira publike

Qarkullimi i trotinetëve elektrikë, biçikletave elektrike, motoçikletave dhe mopedëve elektrikë, duke filluar nga sot është i ndaluar në sheshin e Mitrovicës së Jugut, hapësirave publike dhe në vendet ku ka qarkullim të lartë të këmbësorëve.

Kështu ka bërë të ditur Komuna e Mitrovicës.

“Ndalohet qarkullimi i të gjithë trotineteve elektrik, biçikletave elektrike, motoçikletave dhe mopedëve elektrik në sheshin e Komunës së Mitrovicës së Jugut dhe në hapësirat publike ku ka qarkullim të lartë të këmbësorëve”, njoftoi komuna.

Qarkullimi i trotinetëve është i ndaluar edhe në sheshet e Prishtinës.

Të ngajshme

Refuzoi të martohej me një të moshuar, babai vret vajzën

KushtrimGuraj

Ja sa fëmijë e morën emrin Flamur për 10 vjet

KushtrimGuraj

Osmani nga Prekazi: Adem Jashari, me familje u flijua për lirinë tonë

KushtrimGuraj