Telenews

Kritikat s’ia lënë shenjë, Ramushi vazhdon të kendojë madje edhe para dhjetëra të pranishmëve (VIDEO)

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, i është rikthyer këndimit në një ndejë të organizuar në Shqipëri.
Haradinaj që ka kënduar disa herë “live” aty ku i është dhënë rasti ka provuar sërish të këndojë të preferuarën e tij “Kah po shkon moj zanë” në Pukë.
Ai është duartrokitur nga të pranishmit të cilëve si duket u ka pëlqyer performanca e gjallë e kreu të AAK-së.

 

Të ngajshme

Po vonohej për të shkuar në punë, turku me paraglajd fluturoi në një lartësi mbi 2000 metra dhe zbarkoi në oborrin e fabrikës

Donat Hashani

A e dini cili është rregulli më i rëndësishëm në shkallët lëvizëse, të cilin askush nuk e respekton?

KushtrimGuraj

Shërbimi ndaj klientit në nivel tjetër, shikojeni se si amerikani e rrezikoi jetën

KushtrimGuraj