Telenews

KRU Prishtina sot zhvillon aksion të madh për shkyqje në këtë lagje të Prishtinës

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, sot zhvillon aksion të madh me disa ekipe të shkyçjes dhe inspektorë.

Fokus i sotëm i KRU Prishtinës do jenë konsumatorët që kanë borxhe tejet të mëdha në lagjen Veternik.

Nisja bëhet nga objekti i KRU “Prishtina” nga ora 10:00.

Të ngajshme

Gërvalla tregon se a iu është drejtuar Kosova Serbisë për trupin e pajetë të Faton Hajrizit

Donat Hashani

Eksluzive: Dy të arrestuar për rastin e arratisjes së Faton Hajrizit

Donat Hashani

Regjistrimi në UP, interesim i lartë për këto dy degë

Donat Hashani