Telenews

KURTI PREZANTON MASAT NDIHMËSE PËR QYTETARËT, THOTË SE DO TË PËRFITOJË ÇDO FAMILJE

Ai në një konferencë për medie , ka thënë se vlera e përgjithshme është mbi 100 milionë euro, ku përfitues do të jetë secila familje në Kosovë.
“Kemi dyfishuar vlerën e asistencës sociale për të gjitha kategoritë për muajin prill. Rritje të pensioneve nga 100 euro, (të gjitha kategoritë), për herë të parë do të mbështesim me nga 100 euro të gjithë punonjësit e sektorit privat , pra rrethe 300 mijë punonjës dhe po ashtu edhe për punëtorët e sektorit publik. Poashtu edhe për studentët do të ndahen nga 100 euro. Ndihmë do të ketë edhe për studentët. Vlera totale është mbi 100 milionë euro euro dhe nga kjo shumë do të përfiton secila familje në Kosovë”, ka thënë Kurti në konferencën për medie.

Të ngajshme

Kica-Xhelili e ashpër ndaj Albulena Haxhiut

Miftar Zejnullahu

AGK: Sulmet ndaj gazetarëve janë rritur në vitin 2022

Miftar Zejnullahu

Selimi shpalos fakte tronditëse për Gjykatën Speciale

Miftar Zejnullahu