Telenews

Kuvendi i Kosovës sot me seancë të jashtëzakonshme, kjo është pika e rendit të ditës

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë seancë të jashtëzakonshme.
E vetmja pikë e seancës së kësaj të martë, do të jetë debat parlamentar lidhur me rritjen e çmimeve.
Kjo seancë pritet të fillojë në orën 11:00.
Qytetarët e Kosovës, ditëve të fundit janë përballur me ngritje të jashtëzakonkshme të çmimeve të disa prej produkteve më elementare.
Kjo ka ngritur reagimin e tyre, si dhe të organizatave joqeveritare dhe vetë institucioneve të cilat kanë kërkuar hetime dhe marrje masash.

Të ngajshme

Mahmuti thotë se UÇK-ja nuk ka vrarë civilë, mohon se është autor i Komunikatës së 59-të të UÇK-së

KushtrimGuraj

Statovci: Komisioni humbje kohe, materiali është i klasifikuar – i palogjikshëm si proces

KushtrimGuraj

Gërvalla takohet me Blinkenin e Jolyn: U pa lidhja e fortë Kosovë-ShBA në shkëmbimin tonë të shkurtër

KushtrimGuraj