Telenews

KY ËSHTË AFATI QË JU KA DHËNË KOMUNA E PRISHTINËS QYTETARËVE PËR LARGIMIN E ANTENAVE SATELITORE

Komuna e Prishtinës u jep 90 ditë afat qytetarëve që të largojnë antenat satelitore nga ndërtesat e banimit dhe kudo tjetër.
Komuna e Prishtinës u ka dhënë 90 ditë afat qytetarëve që t’i largojnë antenat satelitore nga ndërtesat e tyre.
Sipas Drejtorisë së Inspeksionit, këto rrezikojnë edhe jetën e qytetarëve.
Në rast se nuk respektohet ky afat nga ana e qytetarëve, kjo drejtori bën të ditur se do të intervenojë për t’i larguar ato.
“Drejtoria për Shërbime Publike, Mbrojtje dhe Shpëtim fton qytetarët për bashkëpunim, duke larguar kështu antenat satelitore në ndërtesat e tyre të trashëguara nga sistemet e vjetra të transmetimit të cilat rrezikojnë edhe sigurinë e qytetarëve, për shkak se ato nuk mirëmbahen dhe gjithashtu ndikojnë edhe në estetikën e qytetit”.
“Afati për largimin e antenave satelitore në ndërtesat e Prishtinës do të jetë 90 ditë, që nga data e publikimit të këtij njoftimi. Në rast se nuk respektohet afati kohor për largimin e antenave satelitore, për largimin e tyre detyrohet të intervenojë Drejtoria e Inspeksionit”.
“Prandaj, ju bëjmë thirrje qytetarëve që ta respektojnë thirrjen e Drejtorisë për Shërbime Publike, Mbrojtje dhe Shpëtim në mënyrë që ta transformojmë Prishtinën në një qytet më të sigurt dhe modern”.

Të ngajshme

Zyrtare: Arsim Kabashi dënohet për sulmin ndaj trajnerit të Fushë Kosovës

Donat Hashani

E rrezikshme: Bien skelet e një ndërtese në kryeqytet

Donat Hashani

KFOR: Nuk ishim të përfshirë në aksionin e djeshëm në veri, Policia dhe FSK-ja të na njoftojnë

Donat Hashani