Telenews

KY ËSHTË LINKU PËRMES TË CILIT MUND TË APLIKOJNË PËR 100 EUROT E QEVERISË, PUNËTORËT E SEKTORIT PRIVAT

Punëtorët e sektorit privat do të aplikojnë në web faqen zyrtare të ATK-së.
Link: https://www.atk-ks.org/
Kurse të gjithë studentët do të aplikojnë përmes e-kosova.
Link: https://ekosova.rks-gov.net/
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se për herë të parë qeveria do të ndajë nga 100 euro për secilin punëtor të sektorit publik dhe privat.

Të ngajshme

Kelmendi: Duhet të mburremi me afaristët e suksesshëm ashtu siç mburremi me sportistët e këngëtarët (VIDEO)

Donat Hashani

Këto janë pagat astronomike të ambasadorëve të Kosovës, të majme edhe shtesat e fëmijëve të tyre

Donat Hashani

Vendimi për dinarin, BQK lëshon në funksion linjë pa pagesë për serbët që jetojnë në Kosovë

Donat Hashani