Telenews

KY ËSHTË NUMRI I AUTOBUSËVE QË SHKUAN SOT NGA KOSOVA NË SERBI PËR TË DËRGUAR VOTUES

Në autobusët të ndarë me numra, janë vendosur qytetarët serbë, të cilët shkuan në Serbi.
Kjo, për të votuar për zgjedhjet parlamentare e presidenciale.
E disa prej tyre janë të lumtur që po shkojnë familjarisht atje.
Ndërsa të tjerë po shprehin pakënaqësitë e tyre.
Deri në orën 13.00 kanë shkuar rreth 50 autobusë, ndërkaq sipas koordinatorëve në këtë pikë, gjatë gjithë ditës pritet që të shkojnë 156 autobusë.
Ndërsa udhëtimi i tyre u monitorua nga KFOR-i e OSBE.
Ndërkaq në pikën kufitare në Jarinje, qytetarët serb pritën në radhë për të shkuar në Serbi.
Përveç autobusëve udhëtuan edhe shumë makina.
E kjo bëri që kolonat gjatë ditës në pikat kufitare të zgjasin deri në një orë.
Madje edhe për t’u kthyer, pati kolona të gjata.
E situata ka qenë e qetë dhe nuk është raportuar për asnjë incident.
 

Të ngajshme

Hoti thotë se vendi duhet të shkojë në zgjedhje: Koalicioni Kurti-Osmani mashtroi për dialogun

Donat Hashani

Abdixhiku tallet me Kurtin, thotë se sikur Vali Corleones edhe Kurti nuk po i thuhet puna e mbarë

Donat Hashani

Avni Dehari thotë se në propozimin evropian duhet të përmenden edhe shqiptarët e Luginës

Donat Hashani