Telenews

KY ËSHTË RAPORTI I FUNDIT NGA MSH-JA PËR RASTET DHE VDEKJET ME COVID-19

Të ngajshme

Pista që s’ateroi kurrë helikopteri për raste emergjente

Donat Hashani

Mbrëmë e befasoi të bijën në BBVK, por a e dini kush është nëna e Mbresës? (VIDEO)

Donat Hashani

Mënyrat interesante për ta përmirësuar kujtesën

Miftar Zejnullahu