Telenews

LAJMI I FUNDIT: AKSIDENT NË MAGJISTRALEN, MITROVICË – PRISHTINË

Në vend të ngjarjes shihet edhe policia. Ende nuk dihet nëse ka të lënduar.
Teve1.info ka kontaktuar me policinë e Kosovës dhe është në pritje të përgjigjes.

Të ngajshme

Menaxhimi Privat i Pishinës Publike të Prishtinës: Zgjidhje e Duhur apo Privatizim i Maskuar?

Donat Hashani

Zyrtare: Ky shqiptar zgjidhet kryetari i ri i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

Donat Hashani

Spanja: Situata e Palestinës ndryshon prej asaj të Kosovës

Donat Hashani