Telenews

LËVIZJA E ABAZOVIQIT FITON ZGJEDHJET LOKALE NË ULQIN (VIDEO)

Në zgjedhjet që u mbajtën të dielën, koalicioni “Për një fillim të ri”, në krye me mandatarin për formimin e qeverisë së Mali të Zi, Dritan Abazoviq, arriti të fitojë shumicën e ulëseve në kuvendin komunal të Ulqinit.
Ulqinakët janë optimistë që Abazoviq do të arrijë sukses edhe në formimin e qeverisë.
Megjithatë, dikush ka dyshime në jetëgjatësinë e asaj qeverie.
Mendimet e tjera të tyre i mësoni nga kronika.

Të ngajshme

Salla e sporteve në Samadrexhë merr emrin e heroit Afrim Bunjaku, komuna ndanë 5 mijë euro për familjen e tij

KushtrimGuraj

Policia me fushatë vetëdijësuese kundër zjarreve: “Mos ndez zjarr, mos shkakto rrezik të përgjithshëm”

KushtrimGuraj

Kurti në Ditën e Boshnjakëve: Jam krenar dhe mirënjohës për boshnjakët dhe kontributin e tyre

KushtrimGuraj