Telenews

MEMLI KRASNIQI URON MYSLIMANËT PËR MUAJIN E RAMAZANIT

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, i ka uruar besimtarët mysliman për nisjen e muajit të Ramazanit.
“Nesër, para lindjes së diellit, shumë qytetarë të besimit Islam në Kosovë, do të zgjohen në syfyr për të nisur agjërimin e muajit të shenjtë të Ramazanit”.
“Qoftë ky muaj i bekuar periudhë e përafrimit, e dashurisë dhe e shpërndarjes së mirësisë e solidaritetit mes njerëzve”, ka shkruar Krasniqi.
Kujtojmë se ashtu si në të gjithë botën, edhe në Kosovë nesër besimtarët e fesë Islame hyjnë në muajin e Ramazanit.

Të ngajshme

Kica-Xhelili e ashpër ndaj Albulena Haxhiut

Miftar Zejnullahu

AGK: Sulmet ndaj gazetarëve janë rritur në vitin 2022

Miftar Zejnullahu

Selimi shpalos fakte tronditëse për Gjykatën Speciale

Miftar Zejnullahu