Telenews

MENSA NUK PO I ZË STUDENTËT PËR IFTAR, U OFROHET SHËRBIM EDHE “TAKE AWAY”

Sipas njoftimit, kjo për shkak të numrit të madh të studentëve, të cilët ushqehen në mensë dhe hapësira brenda restorantit nuk po e përballon.
“Njoftohen studentët të cilët ushqehen në mensë se për shkak të numrit të madh të studentëve në kohën e Iftarit, hapësira brenda Restoranit nuk po e përballon një fluks kaq të madh të studentëve”, thuhet në njoftim.
Nga kjo qendër kanë bërë të ditur se ushqimi që do të servohet i paketuar për studentët, dhe të njëtit mund t’i marrin me vete dhe të ushqehen në dhomat e tyre të konvikteve.
“Andaj që nga data 06 Prill gjatë muajit të Ramazanit, në kohën e Iftarit do të jetë në dispozicion edhe një linje ku ushqimi do të servohet i paketuar, studentët mund të marrim me vete të ushqehen në dhomat e tyre në konvikteve”, thuhet më tej në njoftim.

Të ngajshme

Çfarë thonë serbët dhe shqiptarët në Mitrovicë për takimin në Ohër

Donat Hashani

Shkëlzen Gashi: Nëse Kurti e bën Asociacionin, ka me i gjujtë gaz edhe në shtëpinë e tij në Taslixhe

Donat Hashani

Haziri: 2023-ta me marrëveshje të përkohshme dhe me krijim të Zajednicës plus

Donat Hashani