Telenews

MËSONI SI TË GATUANI ËMBËLSIRË TË SHPEJTË ME BISKOTA

Përbërësit
1 pako (rreth 30 copë) biskota Savoiardi
1 paketim krem pastiçerie 400 gr
1 L qumësht
200 gr bajame
400 ml panna për ëmbëlsira
200 ml qumësht
Kakao
Përgatitja
Përgatisim kremin e pastiçerisë duke rrahur për 3 minuta pluhurin bashkë me qumështin. Biskotat i lagim me qumësht dhe shtrojmë një shtresë në tavë. Vendosim kremin e pastiçerisë dhe lajthitë e thërrmuara. Shtrojmë prap një shtresë me biskota të lagura në ujë dhe mbi to panën e ëmbël të rrahur në shkumë. E spërkasim me kakao nga lart me një sitë. E lëmë në frigorifer për 2 orë dhe më pas e servirim.

Të ngajshme

Sot mbahet mbledhja e Komitetit të Ministrave të KiE, Kosova nuk figuron në rend dite

Donat Hashani

Kurti, i interesuar të takojë edhe përfaqësuesit e partive tjera

Donat Hashani

25-vjetori i Masakrës së Korishës, reagon Presidentja Osmani

Donat Hashani