Telenews

Meta njofton se ndryshimi i rregullave të Facebook-ut vlen vetëm në Ukrainë

Gjatë ditëve të fundit lajm aktual ka qenë se kompania Meta ka ndryshuar politikën e saj për të lejuar thirrjet për dhunë kundër Vladimir Putinit ose ushtarëve rusë.
Zakonisht kjo do të ishte kundër rregullave, por fjalori i dhunshëm kundër civilëve rusë është ende funksional, shkruan BBC.
Këtij ndryshimi iu përgjigj Rusia duke njoftuar se do ta ndalojë Instagramin, Twitter e Facebook.
Nick Clegg, një ekzekutiv i lartë në Meta dhe ish politikan në Mbretërinë e Bashkuar ka kërkuar të qartësojë pozicionin e kompanisë.
Ai thotë se Meta nuk toleron rusofobinë apo asnjë lloj diskriminimi ndaj rusëve dhe se kjo politikë do të zbatohet vetëm në Ukrainë.

Të ngajshme

Kyçet edhe fshati i fundit në Kosovë në internet brezgjerë me shpejtësi të lartë

Donat Hashani

Publikohen katër mënyrat efikase që mund ta kuptoni nëse po iu spiunohet telefoni

Donat Hashani

Nokia vjen me ndryshimin e logos për herë të parë pas 60 vitesh – FOTO

Albiona Ibishi