Telenews

MINISTRI I PUNËVE TË JASHTME I MALIT TË ZI, FLET PËR DEMARKIMIN E KUFIRIT ME KOSOVËN

Ministria e Jashtme e Malit të Zi, përmes një komunikate bëri të ditur se  Raduloviq ka thënë që shteti malazez është i përkushtuar për bashkëpunim rajonal, stabilitetit dhe paprekshmëri të kufijve të përcaktuar reciprokisht.
“Shembull i mirë i bashkëpunimit është nënshkrimi i marrëveshjes për kufijtë në mes të dy vendeve në vitin 2018, që në mënyrë të suksesshme ka kompletuar çështjen e demarkacionit në mes të Malit të Zi dhe Kosovës”, ka thënë Raduloviq.

Të ngajshme

Mergim Lushtaku “ia vendos” një infuzion kryeministrit Kurti

Donat Hashani

Kusari-Lila: Nxënësit humbën 12 për qind të programit të vitit shkollor

Donat Hashani

SBAShK vendos një afat për pagat: Ju presim veç edhe pak orë, më pas shkojmë nëpër rrugë ligjore

Donat Hashani