Telenews

Në çfarë ore është funerali i Mbretëreshës?

Varrimi i Mbretëreshës Elizabeth II që vdiq më 8 shtator do të mbahet të hënën më 19 shtator në orën 11:00.

Ajo do të mbahet në Westminster Abbey në Londër, kisha historike ku kurorëzohen mbretërit dhe mbretëreshat e Britanisë.

Ceremonia pritet të mbyllet pak para mesditës, raporton BBC.

Do të mbahen edhe dy minuta heshtje kombëtare.

Deri në fund të ditës së varrimit, do të përfundojë edhe periudha e zisë kombëtare që zgjati 17 ditë.

Në funeralin e Mbretëreshës Elizabeth II do të marrë pjesë edhe presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani bashkë me Zotëriun e Parë, Prindon Sadriu.

Të ngajshme

Emocionuese: Ushtari i Kosovës këndon këngë patriotike për 28 nëntor

KushtrimGuraj

Ankesa e Kosovës në FIFA, ministri Çeku thotë se serbët ia kanë kërcënuar me vrasje familjen

KushtrimGuraj

LDK reagon që Konjufca e përmendi Aganin e jo Rugovën në Shqipëri: Harroi qëllimshëm

KushtrimGuraj