Telenews

Nesër në Hotel Grand fillon Konferenca Internacionale e Shkencave Mjekësore

Duke filluar nga nesër e për dy ditë me rradhë në Hotel Grand në Prishtinë do të mbahet Konferenca Internacionale Mjekësore e organizuar nga AMECC Rezonanca.

”ICMS 2024” do të mbahet në Prishtinë me datat 7-8 Qershor, ”Alma Mater Europea Campus College” Rezonanca’’ në hapësirat e Hotel Grandit, transmeton Telenews.al

Organizatorët kanë shkruajtur se qëllimi i kësaj konference është bashkëpunimi mes institucionit mjekësor në Evropë që është në fakt detyrimi që të gjithë pjesëmarrësit në këtë konferencë të japin përvojat më të mira evropiane në menagjimin e diseseve dhe lëndimeve për (mjekë, infermierë estudentë).

Kjo konferencë ofron edukim të vazhdueshëm gjithëpërfshirëse në trajtimin e pacientëve të sëmurë rëndë dhe të lënduar, duke theksuar udhëzimet aktuale themelore dhe duke prerë teknologjinë dhe vlerësimin, diagnostikimin dhe menagjimin.

Programi i konferencës është hartuar për të rritur njohuritë dhe aftësitë e atyre që kujdesen për pacientët e sëmurë dhe të lënduar në spitalet rurale, urbane dhe periferike.

Organizatorët kanë bërë thirrje që të merrni pjesë dhe të prezantoni punën tuaj shkencore në këtë aktivitet unik në vendin tonë si një mundësi e përkryer për të qenë të informuar me agjendën aktuale për sëmundje dhe pacientë të lënduar, dhe cilësinë e shërbimeve mjekësore. /Telenews.al

Të ngajshme

Kurti uron kryeministrin Mickoski për pozitën e re: Mezi pres t’i forcojmë marrëdhëniet bilaterale me Maqedoninë e Veriut

Donat Hashani

Deklarata brilante e Daliqit për futbollistin e tij: “Këtij lojtari i kërkoj falje, e meriton”

Donat Hashani

Lajçak për Draftin e Asociacionit: Nuk do të propozoja kurrë diçka që nuk do ta propozoja për vendin tim

Donat Hashani