Telenews

Nisë protesta e punëtorëve të sigurimit në KEK

“Jemi të huazuar dhe jo të privatizuar”, “Nuk lejojmë të shitemi tutje”, janë disa nga pankartat që mbajnë në duar Sindikata “Mbrojtja dhe Siguria”.
Ata kanë protestuar gjatë së martës, për siç thonë ata padrejtësisë ndaj punëtorëve të shërbimit të sigurimit fizik të KEK-ut.
Protesta ka nisur nga sheshi “Zahir Pajaziti”, e do të vazhdojë për gjatë sheshit deri para objektit të Qeverisë së Kosovës.

Të ngajshme

Albulena Haxhiu tregon se kur e dërgojnë kodin civil në Kuvend

Donat Hashani

Qeveria vendos për polisën e sigurimit kufitar për mërgimtarët

Donat Hashani

Komuna e Gjakovës kufizon konkurrencën e lirë në tenderin 4 milionësh

Donat Hashani