Telenews

Nuk kalon rezoluta e vendimit të ZRRE-së për rritjen e çmimit të rrymës

Nuk ka kaluar rezoluta e propozuar në debatin parlamentar lidhur me vendimin e ZRrE-së për rritjen e çmimit të energjisë elektrike.
63 deputetë kanë votuar, 20 prej tyre për, 42 kundër dhe një ka abstenuar.

Të ngajshme

Gërvalla: Dronët e konfiskuara të terroristëve dhanë dëshmi për përfshirjen e Serbisë në sulmin e 24 shtatorit

KushtrimGuraj

Presidenti maqedonas: Prania e 5 mijë trupave në Kosovë garanton mospërhapjen e konfliktit

KushtrimGuraj

Rashiq: Tingëllon paradoksale, por unë dhe familja ime më të sigurtë jemi në Kosovë se në Serbi

KushtrimGuraj