Telenews

OKB JEP SHIFRAT E CIVILËVE TË VRARË NË UKRAINË QË NGA FILLIMI I LUFTËS

Kështu ka njoftuar Zyra e Organizatës së Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut, që paralajmëroi se shifrat aktuale janë dukshëm më të larta, raporton CNN.
“Marrja e informacioneve nga disa lokacione ku kanë vazhduar luftimet intensive janë vonuar dhe shumë raporte janë ende në pritje të vërtetimit”, thuhet në njoftim.
Sipas OKB-së, deri më tash janë së paku dy mijë e 589 civilë të lënduar, teksa përshkallëzimi i luftimeve në rajonet lindore e jugore të Ukrainës po vazhdojnë thonë se nxit nevojat për rritje të ndihmës humanitare.

Të ngajshme

Puntori i KEDS që në Pejë, thonë që kishte arrest kardiak

Miftar Zejnullahu

Jevtiq thotë se asociacioni nuk do të jetë njëetnik

Miftar Zejnullahu

KEDS konfirmon vdekjen e punëtorit në Pejë: Shkak nuk ka qenë shtylla elektrike

Miftar Zejnullahu