Telenews

Parlaajmëron presidenti polak: Rusia mund të përdorë armë kimike pasi Putini ndodhet në situatë shumë të vështirë

Presidenti polak Andrez Duda, ka thënë se do të ishte një ‘ndryshues i lojës’ për NATO-n nëse Putin përdor armë të shkatërrimit në masë.
Duda beson se Rusia mund të përdorë armë kimike pasi Vladimir Putin është në “një situatë shumë të vështirë”.
“Në fakt, politikisht, ai tashmë e ka humbur luftën e tij dhe nga brenda nuk po e fiton atë”, shtoi ai.
Ai thotë se nëse Putini përdor armë të shkatërrimit në masë, ai do të ishte një “ndryshues i lojës”.
“Sigurisht NATO do të duhet të ulet në atë tryezë dhe me të vërtetë duhet të mendojë seriozisht se çfarë të bëjë, sepse atëherë ajo fillon të jetë e rrezikshme, jo vetëm për Evropën, apo rajonin tonë, por gjithë botën”.

Të ngajshme

Reagon babai i Dakut, befason me deklarimin për serbët e maqedonasit

Donat Hashani

Gjoba të pabesueshme trafiku në vetëm 24 orë

Donat Hashani

Vdes në moshën 101 vjeçare nëna e Peles, nuk e mësoi kurrë vdekjen e tij

Donat Hashani