Telenews

Për kuzhinieret/ët e rinjë, kjo është përgatitja e specave të mbushur

4 speca
2 domate
100 gr. bizele
1 kungull
1 karotë
1 qepë mesatare
100 ml. salcë
100 gr. proshutë pule
2 filxhanë çaji mel
1 patate
Kripë
Piper i zi
Vaj ulliri
Majdanoz
Skuqim qepën në kubikë deri sa të zbutet dhe shtojmë karotën po në kubikë. Më pas shtojmë kungullin, proshutën e pulës, bizelet dhe salcën. I skuqim bashkë dhe shtojmë melin e shpëlarë. Më pas shtojmë kripën dhe piperin dhe mbushim specat dhe domatet. Vendosim dhe patatet nëpër të në tavë, shtojmë pak ujë, vaj ulliri dhe i pjekim në 200 gradë për 40-45 minuta.

Të ngajshme

Pacolli publikon foto nga koha e studimeve në Prishtinë: Merrja bukë nga Mareci, atë ushqim e kisha për një jave

Donat Hashani

SHBA konfiskon aeroplanin e presidentit venezuelian, Maduro

Donat Hashani

Rizvanolli: Kënaqësi të jem konsumatorja e parë, tregon se çka dërgoi dhe tek kush

Donat Hashani