Telenews

Përdorni të dyja duart ose vetëm gishtin e madh: Çfarë thotë mënyra se si i shkruani mesazhet

Të gjithë ne shpenzojmë shumë kohë si në mediat sociale ashtu edhe duke shtypur mesazhe .
Në varësi të mënyrës se si i shkruani, mund të përcaktoni se si jeni si person.
A është i rëndësishëm komunikimi me njerëzit e tjerë për ju, apo preferoni ta mbani kohën për veten tuaj?
Lloji i parë: Shkruani mesazhe me të dyja duart
Teknologjia nuk është kostumi juaj i fortë dhe shpejtësia dhe efikasiteti janë më të rëndësishme se saktësia. Ju ndoshta jeni një person më i ri, gishtat e mëdhenj të të cilit janë trajnuar që kur luani lojëra të shumta dhe përdorni aplikacionet më të fundit. Ju pëlqen të argëtoheni dhe nuk mund ta imagjinoni jetën pa internet. Ju vazhdimisht komunikoni dhe u dërgoni mesazhe njerëzve të afërt.
Lloji i dytë: Ju shkruani mesazhe me njërën dorë ose gishtin tuaj tregues
“Ngadalë por me siguri” është motoja juaj. Keni lindur në epokën e telefonave të vjetër dhe në fillimet e televizionit me ngjyra, ju vjen keq për ditët kur jeta ishte më e thjeshtë.
Me fjalë të tjera, ju ndoshta i përkisni një moshe më të madhe. Teknologjitë e reja shpesh ju shqetësojnë, por ju ende përpiqeni të përshtateni dhe të jeni të përditësuar.
Këshilla e tretë: Shkruani mesazhe shumë shpejt
Ju vazhdoni me kohën dhe jeni gjithmonë ndër të parët kur bëhet fjalë për risitë. Përdorni zërin për të kursyer kohë , për të dërguar regjistrime dhe mesazhe zanore. Telefoni juaj është praktikisht asistenti juaj personal dhe pa të nuk do të kishit sukses në gjithçka që synonit. Ai është thjesht një pjesë e pazëvendësueshme e personalitetit tuaj.

Të ngajshme

Sot mbahet mbledhja e Komitetit të Ministrave të KiE, Kosova nuk figuron në rend dite

Donat Hashani

Kurti, i interesuar të takojë edhe përfaqësuesit e partive tjera

Donat Hashani

25-vjetori i Masakrës së Korishës, reagon Presidentja Osmani

Donat Hashani