Telenews

PO SHËROHET ME SUKSES 13 VJEÇARJA, QË I MBETI NJË COPË NË TRU PAS SULMIT RUS

Është një mrekulli që Sophia 13-vjeçare është ende gjallë.
Nxënësja mbeti me një copë të bombave në madhësinë e një kikiriku të ngulitur në tru pas një sulmi rus në fshatin e saj në Ukrainën jugore muajin e kaluar.
Ajo tani po shërohet në spitalin më të lartë të vendit për fëmijë në Kiev, me kokën e rruar dhe të fashuar, me një tub që del nga sipër për të kulluar lëngun.
“Unë po qëndroja pranë nënës sime dhe dëgjova një shpërthim”, tha ajo, duke folur me një zë të butë dhe të brishtë, për shpërthimin e dhunës më 5 mars që ndryshoi jetën e të dyve.
“Vrapova – vetëm tre hapa. Pastaj dëgjova një shpërthim tjetër. Dhe pastaj humba vetëdijen”, shtoi ajo.
A brain scan shows where the shrapnel lodged in Sophia's brain

Të ngajshme

Pse të qarët gjatë shikimit të filmave në fakt është gjë e mirë

Genc Gerguri

Emocionuese: Ushtari i Kosovës këndon këngë patriotike për 28 nëntor

KushtrimGuraj

Ankesa e Kosovës në FIFA, ministri Çeku thotë se serbët ia kanë kërcënuar me vrasje familjen

KushtrimGuraj