Telenews

PRESIDENTJA OSMANI PËRKUJTON MASAKRËN NË LAGJEN E BOSHNJAKËVE NË MITROVICË DHE SLLOVI TË LIPJANIT

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka përkujtuar 23-vjetorin e Masakrave në Lagjen e Boshnjakëve në Mitrovicë dhe atë në Sllovi të Lipjanit.
Në Lagjen e Boshnjakëve, forcat e regjimit gjenocidal serb ekzekutuan 23 civilë të pafajshëm, teksa në atë të Sllovisë, 45 civilë shqiptarë dhe plagosën shumë të tjerë në datat 15 e 16 prill 1999.
“Gjithnjë do ta kujtojmë të kaluarën, gjithmonë do t`i kujtojmë të rënët dhe çdoherë do të kërkojmë drejtësi për viktimat”, thuhet në përkujtimin e presidentes Osmani.

Të ngajshme

Puntori i KEDS që në Pejë, thonë që kishte arrest kardiak

Miftar Zejnullahu

Jevtiq thotë se asociacioni nuk do të jetë njëetnik

Miftar Zejnullahu

KEDS konfirmon vdekjen e punëtorit në Pejë: Shkak nuk ka qenë shtylla elektrike

Miftar Zejnullahu