Janë publikuar formacionet zyrtare të miqësores mes Zvicrës dhe Kosovës që luhet sot nga ora 18:00 në Zurich.
Alain Giresse ka bërë disa ndryshime nga ndeshja e fundit ndaj Burkina Faso.
Në formacionin bazë të ‘Dardanëve’ sot është futur, Vedat Muriqi, Amir Rrahmani dhe Zymer Bytyqi.
Formacioni i Kosovës: 

Formacioni i Zvicrës: