Telenews

Raporti i IKSHP-së për 24 orët e fundit në Kosovë

Një person ka vdekur gjatë 24 orëve të fundit nga koronavirusi.
Në raportin e ri të IKShPK-së, janë regjistruar 51 raste të reja me COVID-19.
Mbi 1 mijë qytetarë u testuan, dhe 49 u shëruan. Ndërkohë, 1.818.408 është numri total i dozave të administruara.

Të ngajshme

Menaxhimi Privat i Pishinës Publike të Prishtinës: Zgjidhje e Duhur apo Privatizim i Maskuar?

Donat Hashani

Zyrtare: Ky shqiptar zgjidhet kryetari i ri i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

Donat Hashani

Spanja: Situata e Palestinës ndryshon prej asaj të Kosovës

Donat Hashani