Telenews

RECETË PËR ËMBËLSIRË, KEK ME PORTOKALL

Përbërësit
3 vezë
170 gr. sheqer
220 gr. miell
100 ml. vaj luledielli
100 gr. arra
Lëngun e një portokalli
Lëkurën e një portokalli
2 lugë pluhur pjekës
2 portokallë
3 lugë sheqer kaf
Përgatitje
Rrahim vezët dhe shtojmë sheqerin deri sa të behen shkumë. Shtojmë vajin si dhe lëngun e frutave. I rrahim bashkë dhe sitim miellin bashkë me pluhurin pjekës. Shtojmë e lëkurën me arrat. E trazojmë e e shtojmë tek tava tek e cila kemi shtruar feta portokalli bashkë me sheqerin kaf.
E pjekim të mbuluar në 220 gradë për 30 min dhe me pas 15-20 min të zbuluar.
E servirim me sheqer pluhur nga lart.

Të ngajshme

Pacolli publikon foto nga koha e studimeve në Prishtinë: Merrja bukë nga Mareci, atë ushqim e kisha për një jave

Donat Hashani

SHBA konfiskon aeroplanin e presidentit venezuelian, Maduro

Donat Hashani

Rizvanolli: Kënaqësi të jem konsumatorja e parë, tregon se çka dërgoi dhe tek kush

Donat Hashani