Telenews

Rusia: 1351 nga ushtarët tanë janë vrarë në Ukrainë

Ky është përditësimi i parë që kur ministria pranoi se 498 ushtarë rusë u vranë ndërsa 1500 prej tyre janë lënduar.
Ndonjë shifër e konfirmuar e viktimave ruse nuk është ende e qartë, por pritet të jetë shumë më e lartë.
Gjithashtu është dhënë një vlerësim nga Zyrtarët e Intelegjencës amerikane se mbi 7000 ushtarë rusë janë vrarë në luftë në Ukrainë në fund të shkurtit.
Rusia do të vazhdojë me operacionin e saj deri të arrijë qëllimet e vëna nga presidenti Vladimir Putin, ka thënë Ministria.

Të ngajshme

Pragë, del fotografia e liderëve të Komunitetit Europian të Macronit

Donat Hashani

Katër avionë luftarakë rusë kapen në hapësirën ajrore të Polonisë

Donat Hashani

Sllovenia ua lejon personave të gjinisë së njëjtë martesat dhe birësimin e fëmijëve

Donat Hashani