Telenews

SEKRETARI I OKB-SË KËRKON ARMËPUSHIM TË MENJËHERSHËM MES RUSISË DHE UKRAINËS

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Antonio Guterres ka apeluar për armëpushim në Ukrainë.
Ai u shpreh se ka udhëzuar shefin humanitar të trupave, Martin Griffiths “të eksplorojë me palët e përfshira” mundësinë e një armëpushimi humanitar në Ukrainë, raporton BBC.
Ai tha se duhet të zbatohet kjo, për të lejuar përparim në negociatat serioze politike, që synojnë arritjen e një marrëveshjeje paqeje.

Të ngajshme

Xhamia në Prishtinë shtron iftare falas për studentët dhe familjet në nevojë

Donat Hashani

“5-she e ka pasë në Kushtetutë”- Profesori ia tërheq vërejtjen Blerim Gashit: Ke qenë më i qetë

Donat Hashani

Çfarë thonë serbët dhe shqiptarët në Mitrovicë për takimin në Ohër

Donat Hashani