Telenews

Shpërblimet për fituesin e Ligës Unike te femrat

Më 23 dhe 24 Mars në Prishtinë do të organizohet Final 4 i Ligës Unike në konkurrencën e femrave.
Në këtë Final 4 marrin pjesë katër skuadrat më të mira të kësaj lige: Prishtina, Bashkimi, Penza dhe Flamurtari.
Dy gjysmëfinale shumë interesante priten mes Penzës dhe Bashkimit, si dhe Prishtinës e Flamurtarit.
Në konkurrencën e femrave Liga Unike do të ofrojë shpërblime për dy gjysmëfinalistët nga 1.500€, për finalistët nga 3.000€ dhe për klubin i cili shpallet Kampion i Ligës Unike do të ndahen 6.000€ (15.000€ gjithsej).
Ky është edicioni i parë dhe historik i Ligës Unike te femrat, ku do të mësohet kampioni i parë i kësaj gare.

Të ngajshme

Stinori i ri me ambicie të reja për KVF Dritën, flet trajneri Ilazi

Donat Hashani

Kosova bie në renditjen e FIFA-s

Donat Hashani

Sekretari gjeneral i FIBA-s sot në Kosovë

Donat Hashani