Telenews

SINANI: SHQIPRIM ARIFI DHE SAMI SALIHU PO KONTRIBUOJNË QË PARLAMENTI I SERBISË TË MBETET PA DEPUTET SHQIPTAR

Sinani ka thënë se pasi Arifi dhe Salihu dështuan në zgjedhje parlamentare ata nuk po ftojnë qytetarët me të drejtë vote që të votojnë listën që ka ende mundësi t’ia sigurojë shqiptarëve një mandat në parlament.
“Pasi dështuan vet në zgjedhje parlamentare, Shqiprim Arifi dhe Sami Salihu nuk po ftojnë qytetarët me të drejtë vote ta votojnë listën e vetme që ka ende mundësi t’ia sigurojë shqiptarëve një mandat në parlament.  Pra, Shqiprim Arifi dhe Sami Salihu po kontribuojnë realisht që parlamenti i Serbisë të mbetet pa deputet shqiptar”, ka thënë ajo.
Sipas Sinanit, të njëjtit po dëshmojnë se për mision kryesor kishin ta shuajnë zërin shqiptar në parlamentin e Serbisë.
“Pra, Shqiprim Arifi dhe Sami Salihu po thonë realisht: “Më mirë të flasin në Beograd deputetë anti-shqiptarë nga Serbia se një deputet shqiptar”. Pra, Shqiprim Arifi dhe Sami Salihu po dëshmojnë realisht se për mision kryesor kishin ta shuajnë zërin shqiptar në parlamentin e Serbisë”, ka deklaruar Sinani.
“Sidomos si të Shaip Kamberit”, shtoi ajo.

Të ngajshme

Sukubinë: Kushërinjtë thonë se Kurti s’tradhton (VIDEO)

Donat Hashani

Parlamenti Evropian më 18 prill pritet të votojë për liberalizimin e vizave për kosovarët

Donat Hashani

Vizitën e parë brenda organizatës policore, drejtori i PK-ës e realizoi në stacionet policore në veri të vendit

Donat Hashani