Telenews

Sindikata e sigurimit të KEK-ut, ”Mbrojtja dhe Siguria” paralajmëron protestë para Qeverisë

Një protestë e re është paralajmëruar të mbahet gjatë këtyre ditëve para Qeverisë së Kosovës.
Bëhet fjalë për sindikatë e Sigurimit Fizik (Mbrojtja dhe Siguria) të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) të cilët nëpërmjet një shkrese zyrtare kanë njoftuar për mbajtjen e protestës dhe njëkohësisht kanë ftuar të gjithë punëmarrësit e Shërbimit Sigurimi Fizik në KEK të marrim pjesë në të.
Në këtë protestë, sindikata ”Mbrojtja dhe dhe Siguria” do e ketë përkrahjen edhe të Sindikatës së Re të  Kekut, që publikisht ka shfaqur përkrahjen e këtij tubimi.
Paralajmërimin e protestës e ka bërë kryetari i Shoqatës Sindikate ”Mbrojtja dhe Siguria”, Haki Azemi:
https://www.facebook.com/haki.azemi.902/posts/493900425529167
/Telenews.al/

Të ngajshme

Gërvalla: Dronët e konfiskuara të teroristëve dhanë dëshmi për përfshirjen e Serbisë në sulmin e 24 shtatorit

KushtrimGuraj

Gërvalla: Dronët e konfiskuara të terroristëve dhanë dëshmi për përfshirjen e Serbisë në sulmin e 24 shtatorit

KushtrimGuraj

Presidenti maqedonas: Prania e 5 mijë trupave në Kosovë garanton mospërhapjen e konfliktit

KushtrimGuraj