Telenews

SOT DHE NESËR PROVAT E RRUGËVE NJËKAHORE NË KRYEQYTET

Sot ka hyrë në fuqi vendimi i komunës së Prishtinës që të testohet unaza qendrore e qytetit në qarkore njëkahëshe për të gjitha automjetet.
Rrugët që në mënyrë njëkahore do të funksionojnë deri në mesnatën e së dielës janë rruga “Agim Ramadani”, rruga “UÇK”, rruga “Migjeni”, rruga “Luan Haradinaj”, rruga “Garibaldi”, rruga “George Bush” dhe rruga “Eqrem Çabej”.
Lëvizja e trafikut nëpër unazën qendrore të qytetit do të jetë njëkahëshe në të gjitha korsitë dhe krahët e rrugëve.

 

Të ngajshme

Andi Bushati sulmon Edi Ramën: Kurti po merr thika pas shpine nga Tirana

Donat Hashani

Xhamia në Prishtinë shtron iftare falas për studentët dhe familjet në nevojë

Donat Hashani

“5-she e ka pasë në Kushtetutë”- Profesori ia tërheq vërejtjen Blerim Gashit: Ke qenë më i qetë

Donat Hashani