Telenews

Sot mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

 

Votimi në rrethin e dytë të zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare filloi në orën 07:00.

Nga KSHZ-ja bëjnë të ditur se deri më tani nuk janë raportuar probleme me hapjen e vendvotimeve.

Në listën zgjedhore me të drejtë vote në zgjedhjet presidenciale të vitit 2024 janë regjistruar gjithsej 1.814.317 zgjedhës dhe në listën zgjedhore për zgjedhjet parlamentare janë regjistruar 1.815.350 zgjedhës.

Një ditë para zgjedhjeve, dje të sëmurët dhe të pafuqishmit, të burgosurit, të moshuarit dhe të regjistruarit nga diaspora votuan të parët, por vetëm për zgjedhjet presidenciale.

Të ngajshme

Haradinaj për Masakrën e Tusuzit: Dëshmi e gjallë e barbarisë serbe mbi civilë të pafajshëm

Në pritje të hapjes së shkollës në Obrançë të Podujevës, prindërit kërkojnë transport për fëmijët

Peci njofton për nisjen e vaksinimit kundër tërbimit të kafshëve