Telenews

Sot seancë gjyqësore mes Telekomit dhe operatorit ”fiktiv” të Devollëve

 

 

Gjykata Komerciale e Kosovës, Dhomat e Shkallës së Dytë sot mbajnë seancën e shqyrtimit gjyqësor për një kontest të rëndësishëm.

Aty do të gjykohet për lëndën përmbarimore në mes të Debitorit Telekomi i Kosovës Sh.A. dhe Kreditorit Dardafon.net L.L.C.

Kjo seancë do të mbahet në Pallatin e Drejtësisë, objekti D, Salla nr. 14 nga ora 10:00.

 

Të ngajshme

Dorëheqja e Kurtit e vetmja zgjidhje për zgjedhje, thotë Rukiqi

Dyshohet se një grua u dhunua dhe u grabit në Gjilan

Mbi 350 qytetarë serbë kanë aplikuar për konvertimin e patentë shoferëve në RKS