Telenews

SVEÇLA: LIGJI PËR PAGAT ËSHTË NË FAZAT PËRFUNDIMTARE

Derisa ka raportuar në Komisionin për Administratë Publike, ministri i Brendshëm ka thënë se do të vazhdojnë me konsultimet paraprake dhe publike për t’i hapur rrugë procedimit për aprovim në qeverinë e Kosovës.
“Është e vërtetë që unë kam deklaruar që në fund te marsit do ta dërgoj në qeveri këtë ligji. Ligji për pagat është në fazat përfundimtare sa i takon punës së Ministrisë së Brendshme. Jemi në periudhën e dakordimit të detajeve të fundit me Ministrinë e Financave duke pasur parasysh qëllimin tonë që ky ligj të reflektojë edhe mundësitë buxhetore në mënyrë që ky ligj të mos jete i pa implementueshëm”, ka thënë Sveçla

Të ngajshme

Sukubinë: Kushërinjtë thonë se Kurti s’tradhton (VIDEO)

Donat Hashani

Parlamenti Evropian më 18 prill pritet të votojë për liberalizimin e vizave për kosovarët

Donat Hashani

Vizitën e parë brenda organizatës policore, drejtori i PK-ës e realizoi në stacionet policore në veri të vendit

Donat Hashani